Ropa-B Electro Sol.

14.95

500ml

Een krachtige elektrolytensolutie gericht op rehydratatie & spierherstel

Categorie:

Beschrijving

Rehydratatie & Spierherstel

Ropa-B Electro Sol. is een krachtige solutie bestaande uit elektrolyten, aminozuren en vitamine B2 en is voornamelijk gericht op een snel en evenwichtig vochtherstel na hevige fysieke inspanning (wedstrijden) of na dunne mest.

Elektrolyten zorgen er niet alleen voor dat het vocht sneller wordt opgenomen, maar ook dat het langer wordt vastgehouden. Daardoor gaan andere belangrijke stoffen niet verloren via de ontlasting. De elektrolyten zorgen voor een optimaal zuur-base-evenwicht in spieren en bloed.
De aminozuren (bouwstoffen van eiwitten), zijn goed voor een het behoud en de groei van het spierweefsel. Vitaminen ondersteunen de energiehuishouding en de algehele gezondheid.

Dosering
Kweekperiode en dunne mest: 5 dagen lang, 30 ml per liter drinkwater.
Conditie verhogend: 1 tot 2 keer per week, 15 ml per liter drinkwater.
Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Houdt het eet- en drinkgedrag van uw vogel altijd in de gaten.

Samenstelling
Magnesium Chloride (MgCL2), Dextrose, Calcium Chloride (CaCL) Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine B2: 200mg Technologische toevoegingsmiddelen: Citroenzuur : 2g.

Houdbaarheid
2 jaar houdbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>