Ropa-B Booster ‘All in One’ probiotic & prebiotic

14.95

Ropa-B Booster versterkt de darmflora.

Categorie:

Beschrijving

Ropa-B Booster versterkt de darmflora. Probiotica zijn levende microbiële preparaties die een gunstig effect hebben op de spijsvertering. Het zijn als het ware goede bacteriën die worden toegevoegd aan het darmstelsel. Daar waar Ropa-B oreganoproducten de slechte bacteriën op maag- en darmniveau elimineren, vult de booster het maag-darmkanaal aan met goede bacterie.

De actieve ingrediënten zijn uniek, het immuunsysteem wordt verbeterd door een sneller antilichaamsrespons. Het spijsverteringskanaal wordt geholpen door de verscheidenheid aan lactobacillen, wat bijdraagt aan een betere voederopname. Daarnaast is er sojaboonmeel gebruikt voor de productie van Ropa-B Booster. Sojaboonmeel is niet alleen een rijke bron aan eiwitten, maar bij het ontgistingsproces komen ook waardevolle aminozuren vrij. Dit betekent dat er minder energie nodig is voor de spijsvertering van de duif. Dit is een belangrijk voordeel om na de vluchten optimaal te kunnen herstellen. Aangezien het product volkomen natuurlijk is, is er geen resistentie en is overdosering niet mogelijk.

Booster kan wekelijks gebruikt worden als algemene ondersteuning van de gezondheid, maar het wordt zeer aangeraden na het gebruik van antibiotica, vaccinaties en/of zware inspanning en dunne mest.
• Verhoogt de immuniteit
• Ondersteunt de spijsvertering

Werking
Ropa-B BOOSTER herstelt de darmflora na het gebruik van antibiotica ,vaccinaties en/of zware inspanning. Aangezien het product volkomen natuurlijk is, is er geen resistentie of overdosering mogelijk.Ropa-B Booster zorgt voor het stimuleren van een gezond darmstelsel en immuunsysteem bij duiven.

De actieve ingrediënten zijn uniek, het immuunsysteem wordt verbeterd door een sneller antilichaamsrespons. Zo worden de duiven minder vatbaar voor ziekten. Het spijsverteringskanaal wordt geholpen door de verscheidenheid aan lactobacillen, wat bijdraagt aan een betere voederopname. Daarnaast is er sojaboonmeel gebruikt voor de productie van Ropa-B Booster. Sojaboonmeel is niet alleen een rijke bron aan eiwitten. Bij het ontgistingsproces komen ook waardevolle aminozuren vrij. Dit betekent dat er minder energie nodig is voor de spijsvertering van de duif. Dit is een belangrijk voordeel om na de vluchten optimaal te kunnen herstellen.

Dosering
4 tot 8 gram per kilo voer, 3 – 4 dagen in de week, gedurende het hele jaar. Inhoud pot: 300 gram.

Zeer goed in combinatie te gebruiken met Ropa-B poeder 10%, Ropa-B liquid 10% of Ropa-B voederolie 2%.

Samenstelling
Gedroogde mierikswortel, gefermenteerde sojabonen, grassen, kruiden en eikenhout.

Houdbaarheid
1 jaar houdbaar na productie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>