Opruimen die oudjes

Waarom hoor ik niks meer, wat is er met de site aan de hand ,gaat het wel goed met je, is er wat, heb je nog wel duiven?. Dit soort vragen komen er steeds meer binnen best wel grappig al die reacties het is net of ze je missen. Dus ga maar eens wat uitleggen, allereerst ik ben met Paul bezig geweest om ons nog meer te verdiepen in de kweekkoppels die we hebben, er zijn meerdere koppels geweest waar goed materiaal uit is gekomen dus daar gaan we verder mee borduren. Er zijn duiven aangeschaft om deze lijnen te versterken, kortom er is veel werk van gemaakt, eind November gaan we ze alweer koppelen dus volop bezig met de voorbereidingen.

Opruimen die oudjes

Schrik maar niet ik bedoel niet die oude van dagen die dagelijks op het landje zitten, maar er stonden een paar hokken die al ruim 30 jaar oud zijn en nu er een stuk minder duiven zitten was het de kans om ze plat te gooien wat gewoon een berg werk is en dan ook nog alles met asbestdaken dat maakt het er allemaal niet erg makkelijker op maar op een paar kleine hokjes na is het gelukt.

Bonnenverkoop beetje op verkeken

De Lelybode heeft voor het eerst een bonnenverkoop gepland op duivennet wat opzich een prima idee is. We hoeven ons er niet voor te schamen maar zoals vele kleine verenigingen hebben we na alle ellende van de corona periode en het missen van een tentoonstelling een financiële opkikker nodig. Wat doe je dan een bonnenverkoop organiseren, je zult denken een makkie toch !!

Samen met onze secretaris Anton van Unen hebben we ons ingezet om dit te gaan organiseren voor ons beide is dit nieuw maar als je A zegt…. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er wel een beetje op verkeken heb het gaat niet zo makkelijk allemaal. Het was zelf mijn bedoeling om dit jaar niet zoveel bonnen te geven als voorgaande jaren maar als ik nu met schooieren (want dat is het) voor een bon iemand aan de telefoon heb krijg ik vaak te horen oke schrijf maar een bon uit, maar dan wil ik er ook èèn van jou dat schiet dus lekker op. Maar goed je doet het voor je clubje en zodra de corona het toelaat willen we ook wat moois gaan organiseren voor ons 50 jaar jubileum.

Flevo Pigeon

De site was aan vernieuwing toe vandaar dat hij even een poosje onder construction is geweest. Het wachten is de moeite waard geweest het is iets moois aan het worden er komen regelmatig weer nieuwtjes en nieuwe foto`s op hou hem in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.