Natour boven verwachting

Helemaal niet meer meespelen dat was zeker geen optie we hebben al zo weinig gevlogen. Van de oude duiven waren het alleen nog maar duivinnen die er in het hok zaten en hoegenaamd geen doffers. Dus hoe ga je dan nog wat van de natour maken, waarom moet het allemaal zo moeilijk als het ook simpel kan.

Vrouwen zijn fel als ze jaloers zijn

Niet alleen vrouwen maar ook duivinnen kunnen krengetjes zijn als ze jaloers zijn dus daar hebben we maar een beetje misbruik van gemaakt, we hebben de duivinnen bewust met elkaar aan laten lopen en op eieren laten komen. Nesten met vier eieren is wel even wennen maar wat kwamen ze geweldig af we hebben door dit simpele spelletje toch nog even vijf weken kunnen genieten van de duivensport en op een mooie manier het seizoen af kunnen sluiten.

Positieve plannen

Je zal wel denken die gasten op het landje sporen niet met hun positieve plannen in de duivensport van tegenwoordig maar geloof me we zien het weer helemaal zitten voor het komende seizoen.

Hoe dat komt?

We hebben sowieso veel vertrouwen in de duiven die er op het moment zitten, bij ons hebben ze dit jaar door omstandigheden een makkie gehad. Maar als we horen hoeveel vroege duiven er zijn gedraaid die bij ons vandaan zijn gekomen en hoeveel duifkampioenen daarbij zitten. Weet ik wel dat we niet verkeerd bezig zijn geweest met het zetten van de kwekers en laten we niet vergeten ook door de samenkweek die we hebben gedaan met Paul van Steenbergen.

De club groeit behoorlijk

Nog iets wat ons motiveert dat is de vereniging. De sfeer is gewoon super en we zijn aan het groeien. Ja je leest het goed groeien, we hebben al diverse nieuwe aanmeldingen en dat is nou precies wat we nodig hebben. Dus al met al reden genoeg om naar het nieuwe seizoen uit te kijken en dat doen we dan ook met plezier.